На всички наши последователи, читатели и посетители пожелаваме весели и щастливи празници!

Здравейте и добре дошли в нашия блог!
Той е създаден с една единствена цел: да направим всичко по силите си, за да повишим информираността и разширим кръгозора на българския потребител, да му помогнем да натрупа информация за това революционно изобретение, облекчаващо домакинския труд в кухнята;
Да му дадем достатъчно информация, за да осъзнае ползата от правилно подбрания според конкретните потребности уред - мултикукър и от възможностите на различните модели.

Държим изрично да подчертаем:
Ние не работим за никого, този блог е наш личен частен проект и тук ще говорим без спестяване на фактите за различните модели мултикукъри и техните възможности, предимства и недостатъци, ще публикуваме рецепти - наши лични и взаимствани от подходящи добри източници.
Ще говорим за мултикукърите по света и за тези, достигнали до нашия пазар.

Пожелаваме ви приятно и ползотворно прекарване на времето в нашата страница!

Валя и Ирина

Към всички наши читатели бихме искали да отправим следните думи:

Преди всичко няма нищо страшно или тъжно в това, че някой вече си е купил мултикукър, който може и да не е най-добрият или най-подходящият за него и дори той да се чувства малко разочарован.

Истината е, че ние, българите, имаме много слаба представа за тези уреди, за различните модели и техните възможности.

Лошото е, че към момента у нас заинтересовани страни да обяснят и ограмотят потребителите за плюсовете и минусите, за характерните особености на различните модели няма - всеки гледа да рекламира, независимо от качествата на уредите, които предлага. А повечето търговци дори и това не правят както трябва - толкова слабо информативни са описанията на предлаганите уреди.

Идеалният уред още не е измислен, или ако е, то той не е стигнал по никой начин до пазара ни. За нас обаче е важно да сме наясно, преди да купуваме, с плюсовете и минусите, за да можем да преценим много точно с кой недостатък на избрания от нас уред можем да се примирим, и с кой не, както и с това, кои предимства, наред с дребните недостатъци на избрания уред, за нас представляват ценност, от която не искаме да се лишим.

Пък и никъде не е казано, че като сме си купили някой модел, той е ще ни е последният.

Ние вярваме, че на пазара тепърва ще се появяват нови модели и всеки ще има шанс при бъдеща покупка да избере нова машина, по-добра от предишната, която е имал, и в по-голяма степен удовлетворяваща неговите нужди.

вторник, 26 декември 2017 г.

Бавно готвена кокошка в мултикукър Redmond RMC М90

Става много вкусна и много крехка кокошка!

Измиваме кокошката, слагаме я в кукъра. Добавяме зеленчуци подправки на вкус. Сипваме 200 мл студена вода, включваме на 120С за 10 минути да заври водата - така загряваме своята керамична купа, за д ая предпазим от резки температурни промени. После добавяме от електрическата кана вряла вода колкото да се покрие кокошката. Този модел има програма за бавно готвене, но ние предпочитаме ръно да зададем 90 градуса - 6 часа.

После си легнахме да спим.

Сутинта месото нашата кокошка само се отделяше от костите, а бульонът беше бистър като сълза.

Добър апетит!


2 коментара:

  1. Отговори
    1. Благодарим, Нели! Наистина стана вкусно. За нас е важно също и че вкъщи нямаше миризма на готвено, а икономията на електроенергия в сравнение с обикновеното готвене във фурна е в пъти!Уредът се изплаща много бързо само от икономията на електричество.

      Изтриване